BODYSENSE

DENNA BEHANDLING hjälper till att:

  • minska fysisk smärta tex. huvudvärk, ryggont.
  • Minska känslomässiga hinder tex. dåligt självförtroende, rädsla, osäkerhet eller uppväxtrelaterade fixeringar/präglingar.
  • Ge stöd för att utveckla talanger och visioner på olika områden.
  • Lära känna sig själv på nytt, bli styrkt, att leva med integritet och kraft efter sina egna behov.

BODYSENSE: 60-75min - 950 kronor

OBSERVERA!
Avbokning ska göras senast 24 timmar före din avtalade tid. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras fullt pris för din behandlingstid

 
BODYSENSE
BodySense är en behandling som berör, läker och förändrar. Det vi är med om i livet och hur vi tolkar det sätter spår i kroppens vävnader, organ, muskler och hållning. När obearbetade händelser lagras i kroppen inverkar det på vår hälsa och livskvalitet. Det kan visa sig i form av spänning, stress och smärta bland annat. Är du beredd att skapa en förändring i ditt liv kan vi tillsammans skräddarsy en behandling just för dig. Varje människa är unik och därför ser en BodySense behandling olika ut från gång till gång. Jag börjar alltid med att samtala om vad du vill ha hjälp med, sedan får du lägga dig på en mjuk brits. I denna metod arbetar jag utanpå kläderna.
Mina händer hjälper din kropp att varsamt släppa på spänningar, smärta och stress. Med detta igenkännande och intuitiva sätt skapar kroppens känslosystem förtroende för både terapeuten och din egen process som får dig att känna tillit.
Det får som följd att du kan släppa taget om en spänning. Efter behandlingen går vi igenom vad som hände och vad/om vi kände något av vikt för din vidare utveckling. När kroppen och sinnet blir fritt kan den återta sin rörlighet, glädje, kreativitet och livskvalitet. Din självläkande förmåga kan aktiveras på nytt. Behandlingen tar cirka 1–1,5 timma.

Välkommen!